Categories
Uncategorized

Akta dig för smärta på semester

Den spännande semesterperioden närmar sig. På sommaren när utomhusaktiviteter ökar, ökar antalet fordon som rör sig och förekomsten av trafikolyckor ökar också. Du bör alltid göra ditt bästa för att köra säkert så att din trevliga semester inte förstörs av en trafikolycka.

En trafikolycka som inte visar något specifikt trauma, som blödning eller fraktur, kan orsaka olika skador på vår kropp. Därför, om du har haft en oväntad olycka under semestern, är det tillrådligt att besöka sjukhuset så snart som möjligt för att få en korrekt undersökning.

Om onormala symtom upprepas efter en bilolycka är detta en varning från vår kropp. Hansol Lee Hansol, chef för Hansol Oriental Medicine Clinic, Eungye Branch Oriental Car Network Network, sade: ”Om du får en stark stöt från ett fordon kollision, kan muskler och ligament skadas och blodproppar kan förekomma.” Ett antal symptom , som medicinska symtom som allmän svaghet, depression och sömnlöshet, kan förekomma i kombination, säger han.

Efterdyningarna av en bilolycka är en kombination av flera symtom. Om det lämnas obehandlat under lång tid är det mycket troligt att det blir kroniskt. Vår kropp är en organism där alla delar av kroppen är nära besläktade med varandra och rygg- och nacksmärta 강남가인안마 förvärras ibland till skivor eller skolios. Därför är det nödvändigt att hitta och förbättra orsakerna som orsakar efterverkningarna av trafikolyckor.

Inom orientalisk medicin citeras eohyeol som orsaken till följder. Eohyeol hänvisar till avfallsprodukter som hindrar cirkulationen i muskler och leder på grund av stillastående blodflöde i kroppen eftersom en momentan stark inverkan appliceras på hela kroppen. Istället för att stanna på ett ställe, vandrar det runt kroppen och orsakar smärta och olika medicinska symtom.

På orientaliska kliniker utförs växtbaserade läkemedel, medicinsk akupunktur i cerebrospinalvätska, moxibustion, elektrisk akupunktur, koppning och chunabehandling för att avlägsna eohyeol och lindra trånga muskler. Behandlingsprogrammet är utformat enligt patientens konstruktion genom att utföra olika tester såsom tungdiagnos, pulsdiagnos, perifer vaskulär cirkulationstest och stressindextest.

Först och främst hjälper örtmedicin formulerad enligt konstitutionen att producera klart blod, avlägsnar eohyeol och förstärker svag energi. Efteråt stimulerar det musklerna och ligamenten runt ryggraden som har blivit styva på grund av en trafikolycka att slappna av musklerna. Vid denna tidpunkt används huvudsakligen Chuna-terapi och Yak-akupunkturterapi.

Choi Byung-cheol, chef för Cheongdam orientalisk medicin sjukhus, Gumi stadshus Branch of Oriental Medicine Network, sade: ”Chuna terapi är en representativ icke-kirurgisk behandling metod som inte involverar läkemedelsbehandling, snitt eller narkos. Direkt stimulering av nerver minskar smärta. Det kan inte bara korrigera balansen i hela ryggraden, såsom rygg, nacke och bäcken, utan kan också förväntas förbättra ledsjukdomar som axlar, knän och käkar. ”

Eftersom Chuna-terapi är en manuell terapi varierar effekten dock beroende på operatörens skicklighetsnivå. Det är bättre att undvika om du har benskörhet eller svaga leder. Innan behandlingen påbörjas är det nödvändigt att kontrollera om den medicinska institutionen har tillräcklig klinisk erfarenhet och om den driver ett systematiskt behandlingsprogram efter en trafikolycka.

Trafikolyckebehandling kan täckas av bilförsäkring för olycksfordonet. Alla poster som undersökningsavgifter (MR, röntgen, etc.) relaterade till trafikolyckor, orientalisk medicinbehandling (akupunktur, chuna, taoin-träningsmetod, orientalisk medicin) och sjukhusvårdskostnader täcks av försäkring. För att underlätta för patienterna erbjuder fler och fler platser natt- och helgbehandling, så det rekommenderas att börja behandlingen tidigt.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다