Categories
Uncategorized

Het is een extra propaganda-dividend.

De financiële sector voorspelde het beste jaar ooit. De stijging van Samsung Life, die een groot deel van het jaar was, werd slechts in het eerste kwartaal van de financiële sector van Samsung, 폰테크 met een stijging van ongeveer 2 biljoen gewonnen. Het is meer dan 700 miljard gewonnen dan de grootste financiële holding van het land, KB Financial.

Samsung Life Life heeft aangekondigd dat het een nettowinst van 1 biljoen won op basis van de verbinding in het eerste kwartaal van dit jaar. Het heeft een groei van meer dan 373,2 procent ten opzichte van het voorgaande jaar en heeft de tweede schaal bereikt op basis van kwartaalbasis.

De maximale winst bedroeg in het eerste kwartaal van 2016 1.24 biljoen won. Samsung Life heeft een eenmalig winsteffect opgelopen door 37,45% (43,39 miljoen aandelen) van Samsung Electronics extra te kopen.

Samsung Life, dat een aandeel in Samsung Electronics heeft in 8,51% (exclusief speciale rekeningen en prioritaire aandelen), ontving in het eerste kwartaal een speciale dividend van 800 miljard gewonnen van Samsung Electronics. Samsung Electronics heeft in 2020 een dividend van 13,12 biljoen gewonnen in totaal. Het is een betaling van 354 gewonnen per aandeel van de gewone aandeelhouder, een bestaande betalingsdividend, met 1578 gewonnen per aandeel van een speciale dividend.

De winst van Samsung Electronics steeg met 440,6 miljard won, vergeleken met de motivatie (229,9 miljard won) van vorig jaar, hoewel de winst van Samsung Electronics werd uitgesloten van eenmalige factor.

Samsung’s financiële gelieerde onderneming heeft ook de hoogste prestaties van het jaar geboekt, omdat Samsung’s formaat Samsung Life heeft verbeterd. De nettowinst van vier bedrijven, waaronder Samsung Life, Fire, Securities en Cards, bedroeg in het eerste kwartaal van dit jaar 1,94 biljoen won (afzonderlijk vuur en navigatie), een groei van 273,3 procent ten opzichte van vorig jaar. Het is meer dan het eerste kwartaal van 2016 (16,72 biljoen won) toen Samsung Life Life het beste rendement had.

Dit is een veel grotere lach voor de financiële holdings van Korea. KB Financial, de grootste financiële holding, boekte in het eerste kwartaal een nettowinst van 1,27 biljoen won. Het is zelfs meer dan 1.5 biljoen gewonnen, met 834,4 miljard won in Hana en 671,6 miljard won in onze financiering.

In het eerste kwartaal van vorig jaar wonnen vier Samsung-financieringsbedrijven 521,5 miljard won, onder Shinhan Financial (932,4 miljard won) en KB Financial (72,95 miljard won).

Afgezien van het leven van Samsung, hebben branden en effecten de prestaties van het kwartaal van het jaar veranderd. Samsung Fire Ltd. heeft een winst van 431,5 miljard gewonnen. Met uitzondering van de speciale toewijzing van Samsung Electronics (14 miljard won) is het aantal winsten in het eerste kwartaal van vorig jaar met meer dan twee keer zo groot als vorig jaar.

Samsung Securities verdiende ook 289 miljard won, een groei van 1776 procent, dankzij de opleving van de effectenmarkt. Het was vooral een prestatie die werd gevoed door een zeer vriendelijke marktomgeving en verkoopactiviteiten die de winst van de vergoedingen in de retailsector profiteerden.

Samsung Card heeft een nettowinst van 13,84 miljard gewonnen, een groei van 23,4 procent. Het is een stijging van het aantal kaartleden en een verbetering van de gebruiksefficiëntie.Hoewel het niet de beste prestatie ooit is, is het ook een moeilijke consumptieomgeving voor Corona.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다