Categories
Uncategorized

de relevante informatie niet voldoende is verstrekt;

Met de voortzetting van de “pinggames” tussen de ministeries van Betrekkingen rond de ministeries van Bedrijfsbeheer, waaronder de Financiën en de Strategie en Financiën, wordt opgemerkt dat de juridische status van virtuele activa moet worden verduidelijkt en controletorens moet worden opgezet of overheidsdiensten moeten worden aangewezen voor systematische interministeriële coördinatie.

Het onderzoeksbureau van de Nationale Assemblee zei gisteren in een rapport over het verminderen van speculaties en het beschermen van slachtoffers van virtuele activa. De commissie zei: “De financiële commissie is niet bereid om virtuele activa te erkennen, maar ze reageren passief op interventies vanuit het oogpunt van de bescherming van beleggers.”

De recente uitbreiding van de markt voor cryptografische munten is snel, maar in het geval van Korea is het nog steeds onwaarschijnlijk dat de ministeries beslissen welke rol ze moeten spelen als ministeries van Buitenlandse Zaken. Hong Nam-ki, vice-premier en minister van Strategie en Financiën, zei onlangs dat de Financiën de rol van het ministerie van Buitenlandse Zaken moeten spelen om de kwestie van cryptografische munten aan te pakken, maar de vorm van het drijven van de ministeries blijft bestaan ​​om de financiële commissie te verontrusten.

Het ministerie van Wetgevende Zaken zei echter: “De financiële commissie is verantwoordelijk voor de speculatieve virtuele activa, maar sinds 2017 zijn er voortdurend schade aan de beurshacking en belastingaanpassingen, enz.,” en “het is tijd om actief te discussiëren over de juridische status van de virtuele activa en de ministeries, beleidsrichtingen, belastingen, eerlijke en transparante marktordening, maatregelen voor slachtoffersbescherming. ” Ik heb het gezegd.

Voorafgaand aan de herziening van de wet (de speciale wet) op 24 maart vorig jaar, met inbegrip van de rapportage en het gebruik van bepaalde financiële transactieinformatie, rekening houdend met de aanbevelingen van internationale organisaties zoals de top van de 20 belangrijkste landen (G20) en de anti-wasbeschermingsorganisatie (FATA). De speciale wet is echter gericht op het voorkomen van het witwassen van geld, en de wet voor stabilisatie en activering van transacties, zoals bescherming van gebruikers van virtuele activa, is een milde situatie.

De regeringsministerie, waaronder de Financial Commission, is ook van mening dat het moeilijk is om virtuele activa te erkennen als geld, 폰테크 valuta of financiële instrumenten. De financiële toezichthouder heeft echter onlangs virtuele activa opgenomen, waaronder Bitcoin, Etherium en Riple, in de huidige situatie van FinTech in Korea.

De Bank of Korea is van mening dat virtuele activa niet van toepassing zijn op geld, elektronische betalingsmiddelen en financiële investeringsinstrumenten en dat ze kunnen worden geïnterpreteerd als een soort digitale vorm van goederen, omdat ze zonder tastbare entiteiten in de vorm van elektronische informatie kunnen bestaan ​​en onderhevig zijn aan onafhankelijke verkoop. Het Hooggerechtshof stelde ook voor dat Bitcoin, een soort virtueel geld, een immateriële eigendom van de waarde van het vermogen, wordt verbeurd, zolang de economische erkenning digitaal wordt weergegeven en elektronisch kan worden overgedragen, opgeslagen en verhandeld.

Hoewel presidenten van centrale banken in grote buitenlandse landen, waaronder de Verenigde Staten, Japan en Frankrijk, hebben aangetoond dat cryptoactiva in het verleden moeilijk te reguleren zijn, zijn recentelijk gevallen van erkenning als financiële activa of betalingsmiddelen ontdekt.

De Verenigde Staten passen virtuele activa toe op verschillende disciplines, zowel in termen van effecten als goederen. Wanneer virtuele activa voldoen aan de definitie van effecten, passen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) de discipline van effectentoezicht toe en behandelen ze het als een regulerend tarief dat vergelijkbaar is met het wettelijke geld door middel van de ‘bank Secret Protection Act’ wanneer het functioneert als een medium van uitwisselingen.

Japan heeft de codeerbare activa opgenomen in het toepassingsgebied van financiële instrumenten door de herziening van de Financial Commerce Act en de ‘Fundamental Requirements’ van de afgelopen 2019; en heeft ook de cryptoactiva-wisselaars en verzorgers opgelegd om gebruikers te beschermen. Duitsland heeft in de bankwet bepaald dat cryptografische munten overeenkomen met financiële investeringsinstrumenten en reguleert de trustees van cryptografische munten als nieuwe financiële diensten via de richtlijnen van de Federal Financial Supervisory Administration.

Het onderzoeksbureau merkte op: “Als we naar deze gevallen kijken, moeten we niet alleen het fenomeen van het stromen van geld naar virtuele activa als ‘misplaatste wegen’ beschouwen, maar ook de beperking van de ongedifferentieerde speculatie onder de regelgevende leegte en het voorkomen van gebruikersschade bevorderen.”

De regering reageerde echter op de kwestie op een manier waarop het ministerie van Buitenlandse Zaken en Coördinatie de adviseurs voorzat, met 10 ministeries, waaronder de Financiën Commission, die sinds 2017 samen in overleg zijn betrokken, omdat virtuele activa grotendeels worden beschouwd als sociale kwesties.Maar de rol en verantwoordelijkheid van de overheid met betrekking tot de transparantie van informatie, het voorkomen van handelsschade en het voorkomen van schadevergoeding blijven onzeker vanwege het fenomeen van de interministeriële ‘afscheiding’ dat werkt in een situatie waarin de officiële goedkeuring van de overheid over de juridische aard van virtuele activa niet wordt uitgesproken.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다