Categories
Uncategorized

Ik heb een soort van hypotheek.

Hallo, ik ben een mango die je informatie over financiën en leningen geeft. Vandaag heb ik een soort hypotheek bekeken, maar dit is een soort hypotheek die ik eerder had gepost, en deze keer een koopje. Er zijn verschillende manieren om een ​​woning te krijgen, maar er zijn grote huur, charter en verkoop.

Veel mensen kopen hun huizen met behulp van hun leningen omdat ze een huis willen kopen dat past bij hun situatie, maar het is een formidabele prijs om alleen voor 100% contant geld te kopen. Ik zal je nu vertellen wat voor soort hypotheek ze kunnen gebruiken!

een kraan in mijn huis
De leningen van de huishoudelijke chauffeur, die ik aanbeveel aan degenen die hun eerste huis in huis hebben en degenen die op zoek zijn naar een aftrek van inkomen, zijn afhankelijk van het inkomen van de huishoudelijke eigenaren, met een gecombineerd inkomen van minder dan 70 miljoen gewonnen, een nettowaarde van 3,91 miljard gewonnen en een niet-huishoudelijke gezinsaanvraag.

Het huis dat kan worden geleend is verdeeld in twee delen: ongeveer 18 pyong, minder dan 300 miljoen gewonnen, en als het gaat om een ​​gehuwde of geplande huwelijksceremonie, is er ongeveer 25 pyong of minder, en een huis van minder dan 500 miljoen gewonnen.

limieten en rentetarieven
De limiet voor de leningen voor woningen is maximaal 260 miljoen gewonnen, wat betekent dat ze binnen ltv 70% en binnen DTI 60% moeten zijn. De rentevoet is afhankelijk van het inkomen en is 1,95% per minimumjaar. De looptijd is 10/15/20/30 beschikbaar voor keuze. Als aan de voorwaarden voor de toepassing van de preferentiële rente wordt voldaan, kan de preferentiële rente dienovereenkomstig worden toegepast, en kunnen de rente en rente variëren afhankelijk van de situatie per persoon.

inkomensaftrek
De lening kan aftrekken wanneer u aan het einde van het jaar doorgaat als u aan de vereisten voldoet overeenkomstig artikel 52 van de wet op de inkomstenbelasting. Meer informatie kan u contact opnemen met de IRS.

toepassingsmethode
We kunnen het via de Korean, People, Enterprise, Agriculture Association, Watergang, Sinhan, Han, Gyeongnam, Busan, Gwangju, Daegu en Jeonbuk Bank gebruiken om de leningen te behandelen en ook om te solliciteren naar Samsung Life. Ook kan worden getoetst en geraadpleegd via elk callcenter en filiaal van de financiële instelling.

vegetatie theorie
De tweede soort hypotheek is de borgtocht, en ik wil graag aanbevelen aan degenen die een vaste rente willen. De aanvrager moet een huurder of een huiseigenaar zijn met een gecombineerd inkomen van 70 miljoen gewonnen of minder. Voor een paar is het huwelijksgezin zeven jaar of drie maanden, wat betekent dat het 비대면폰테크 inkomen van een jaar minder dan 85 miljoen gewonnen is.

Het huis dat kan worden geleend, is niet beschikbaar voor appartementen, coalitie / meergezinswoningen en eengezinswoningen, of een woonkantoor of een woon- en woonhuis.

De rentevoet is van toepassing op het moment van het ontvangen van leningen tot het einde van de looptijd, en de rentevoet is afhankelijk van welke goederen en hoeveel ze gebruiken, waarvan de laagste 2,0 procent is voor het tienjarige gebruik van de betalingsbalans. De beschikbare periode is te selecteren tussen 10/15/20/30 jaar.

toepassingsmethode
De manier waarop u een aanvraag indient, hangt af van wat het is, maar voor u-conservatoire theorieën en emotie-conservatoire theorieën kunt u via internet aanvragen zonder een bezoek aan een verkoopkantoor.

De theorie van de borgsom is dat er een verschil is tussen het plaatsen van leningovereenkomsten en het plaatsen van hypotheekinstellingen in de elektronische fase, en voor t-conserveringstheorieën moet je direct naar de verkoopkantoren gaan.

De door de overheid uitgevoerde leningen voor woningfondsen worden bepaald door verschillende vereisten, zoals het jaarinkomen, het bezit van activa, generaties en huisvesting, en als ze niet in overeenstemming zijn met de voorwaarden, raadpleeg dan de kwalificatievereisten.

Ik heb vandaag een soort hypotheek uitgevonden, deze keer na de huurlening voor woningen die ik eerder heb beschreven!Ik hoop dat het een beetje helpt bij degenen die op zoek zijn naar die informatie.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다